Culinair genieten bij L.E.S.S.

Traditiegetrouw sloten we het jaar op het werk af met een etentje. En niet zomaar een etentje! We mochten vorige week zowaar aan tafel schuiven bij Bistro L.E.S.S., de nieuwe bistro van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van sterrenrestaurant Hertog Jan. En heerlijk dat we gegeten hebben: lekkere tapas, overheerlijke zeebaars en een chocoladedessert. (Ik ben wellicht een beetje gek, maar ik ben niet zo voor chocolade. Daar ben ik dan ook netjes vanaf gebleven, maar volgens de collega’s was ook dat erg lekker)

Et voila, alweer een kennismaking met een erg lekkere keuken! Niet iets om elke dag te gaan eten – de prijs, weet u wel… – maar een mooie herinnering. En wie weet, dat we bij een speciale gebeurtenis wel eens bij Hertog Jan gaan eten… L.E.S.S. heeft de interesse alvast gewekt!

6 comments

 1. die prijs is vaak een belemmering om eens regelmatiger naar zo’n zaak te gaan hé.
  Ik onthou alvast het adresje, Valerie!
  Een opmerkingetje: het eerste linkje, naar LESS is verkeerd. Heb ik via de site van Hertog Jan dan toch gevonden… 😉

  Like

  1. bedankt, heb de link intussen aangepast! vreemd, ik heb het vaker voor!

   inderdaad, de prijs durft wel eens een obstakel zijn. ik heb het er ook wat moeilijk mee om teveel geld aan eten uit te geven. maar soms is het het gewoon waard!

   Like

 2. Is eigenlijk vlak bij de deur en ik wist niet dat er daar een spin-off van Hertog Jan gevestigd was. Wil er toch wel eens gaan proeven. Mijn portemonnee zal ik proberen in de gaten te houden. merci voor de tip.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s