Televisietip: The Blacklist

Een vaste afspraak op zondagavond ten huize Falderie: een nieuwe episode van The Blacklist. Een typische Amerikaanse misdaadserie zou je denken. Maar zo verslavend. Omdat James Spader een ongelofelijk acteur is. Omdat The Blacklist, hoewel bij momenten een beetje voorspelbaar, ongelofelijk meeslepend is. En omdat ik nu eenmaal het type mens ben dat ongelofelijk trouw is eens ze iets leuk vindt. (Zo ben ik jarenlang speciaal thuisgebleven – ok, beetje overdreven…- voor elke aflevering van House M.D. En ben ik nu – I know, ik loop jaren achter – ook halvelings verslaafd aan Criminal Minds)

Dus lieve mensen, het is de moeite waard: stem op zondagavond eens af op VIER voor de spannende belevenissen van Elisabeth Keen en Raymond Reddington!

9 comments

  1. Grappig mijn vriendinnen hadden het over dit programma, ik had er nog nooit van gehoord, maar ik zet mijn zender straks op The Blacklist 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s