De Slimste Mens ter Wereld – mét Gert!

Ik was hem al even uit het oog verloren. Zo’n jaar of twintig om precies te zijn. Maar eergisteren was hij opeens terug. Gertje! Gert Verhulst in De Slimste Mens ter Wereld. Hoeveel jaren heb ik – net als wellicht iedereen van mijn generatie – niet vol plezier naar Samson & Gert gekeken? Gelachen om de spraakverwarringen, de gekke fratsen van Octaaf De Bolle, gewacht tot we Marlèneke eindelijk eens te zien zouden krijgen,…

Wat een plezier om die jeugdheld nog eens terug op het scherm te zien. Ad rem, grappig en wat een ongelofelijk sappig dialect!  De Slimste Mens was in de beginjaren nieuw en verrassend. Intussen is het concept bekend genoeg en moet het programma het vooral van de gasten hebben. Voor Gertje blijf ik kijken, zoals hem moesten er meer zijn!

9 comments

 1. onze kinderen waren niet van het scherm weg te slaan toen…en wij moesten af en toe noodgedwongen meekijken… 😉
  Ik kijk ook alle dagen naar de Slimste Mens. Gertje is nogal ne slimmerik hé!

  Like

 2. Ook mijn kinderen zijn opgegroeid met Samson. Indertijd konden we nog met de kids gratis aan zee een optreden meemaken, heel ongedwongen. Nu kost een samsonchow nog behoorlijk veel geld.! Jammer voor mensen die het niet zo breed hebben en altijd neen moeten zeggen tegen hun kids. Hen dan laten kijken naar de slimste mens zeker hé?

  Like

 3. Ik was dan weer ontzettend gelukkig toen ik deze week hoorde dat ze nieuwe afleveringen van Samson gingen maken. Mijn zoon die naar mijn kinderprogramma gaat kijken. Ik vind dat super!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s